Nyheter

Senaste nytt från BioImpakt.

2018-04-10

Det här gör BioImpakt

Se BioImpakts vd Per-Erik Olsson berätta om företaget i spelaren nedan.

BioImpakt arbetar med biologiska analyser som underlag för att förbättra riskanalys i miljöfrågor.

 

2018-02-19

BioImpakt nomineras till Örebrogalan 2018

Det står nu klart att BioImpakt är ett av de tre företag som nomineras till priset ”Årets Innovation” vid Örebrogalan 2018. 

– Det är jättetrevligt. Vi är så pass nya att det är fascinerande och en ära att ha blivit nominerade, berättar BioImpakts vd Per-Erik Olsson.

Utmärkelsen tilldelas företag från Örebroregionen som har en unik och innovativ affärsidé samt stor marknads- och tillväxtpotential.

Nomineringen lyder: ”Forskningsbaserade BioImpakt är en säker, biologisk analysmetod som möjliggör miljö- och riskanalyser på ett nytt sätt. Innovationen löser en stor samhällsutmaning och leder samtidigt till minskade kostnader.”

– Det som utmärker BioImpakt är att vi försöker utveckla underlag för att kunna göra en realistisk riskbedömning i miljön, som ska kunna stärka möjligheten för hållbar cirkulär ekonomi i Sverige, säger Per-Erik Olsson.

BioImpakts vd, Per-Erik Olsson.

Vinnaren av de tre nominerade offentliggörs när Örebrogalan hålls den 1 mars. I år är det tiondet året som galan genomförs. Totalt delas 13 priser ut till människor och företag som har lyckats extra bra inom näringsliv och andra samhällsområden.

Hur ser den närmsta framtiden ut för BioImpakt?

– Under 2017 kom verksamheten igång ordentligt med ett antal kunder och nu under 2018 ser vi väldigt ljust på framtiden. Dels vill vi kunna etablera en större kundkrets, dels vidareutveckla våra metoder som blir ännu starkare.

 
 

 

BioImpakt

Stenbackevägen 6  |  702 25 Örebro  | info@bioimpakt.com